EXPERIÈNCIES DE CENTRES
Escola Reixac-Montcada i Reixac


Ús de les TAC a Educació Infantil: Taller d'informàtica

Les TAC són presents a moltes activitats que es realitzen en el centre. 
Els alumnes de P4 i P5 fan un cop setmanal tallers internivells dedicats a diferents aspectes. En aquest cas, us presentem l'activitat de tallers d'informàtica.


Els tallers d'informàtica treballen diferents activitats, però la principal consisteix a dibuixar i explicar oralment, mitjançant enregistrament d'àudio, allò que han dibuixat.

En el cas dels alumnes de P4, dibuixen amb el programa Kid Pix. Posteriorment s'enregistra la seva veu on els alumnes es presenten i expliquem el que han dibuixat.

Els alumnes de P5 fan el seu dibuix amb el programa Paint Shop Pro.  Posteriorment s'inserta la fotografia del propi alumne, que el mestre ha fet prèviament i l'ha retallada, amb el propi programa Paint Shop Pro o amb Photoshop.
Un cop finalitzat el muntatge, els alumnes expliquen el dibuix sent ells els protagonistes, enregistrant la veu amb el programa Audacity.

El mestre acaba editant un vídeo amb totes les creacions dels alumnes i l'enregistrament sonor i es penja a la pàgina web del centre per tal que les famílies puguin compartir el treball.

Per si us és d'utilitat, deixem dos documents en format publicació:
- Un on es troba les unitats de programació dels dos tallers, amb totes les sessions desenvolupades: 

- L'altre, on es troba una petita mostra d'algunes creacions dels alumnes amb l'explicació del que han dibuixat


Si esteu interessats en veure tots els vídeos publicats fins ara, podeu entrar al bloc de l'escola, a l'apartat d'educació infantil:

Esperem que us agradi el taller!
Escola Reixac-Montcada i Reixac